a nagy nap megörökítése

Esküvőfotózás

Az esküvői fotózás a legizgalmasabb és legszemélyesebb terület a szakmán belül. Beengedtek abba az intim szférába, amibe azon a napon senki sem kerülhet. Rám bízzátok azt, hogy 10-20 év múlva milyen képeket néztek vissza arról a napról, amelyen közös életetek útnak indult. Hónapokon keresztül szervezitek, mire minden összeáll és nekem egy napom van arra, hogy számotokra legtökéletesebb módon örökítsem meg azokat a pillanatokat, érzéseket, hangulatot, amit ott azon a napon éreztek. Nagy felelősség ez, így ezekkel az érzésekkel leszek ott, és ennek tudatában mindent megteszek azért, hogy amikor visszanézitek ezeket a pillanatokat, akkor ne csak emlékeket, de érzéseket is kiváltsak a képekkel.
Buliképek

Milyen képeket szeretnél látni a lagziról?

Gondoltál már arra, hogy milyen képeket szeretnél viszontlátni a lakodalomról? A legjobb pillanatok a legjobb barátokról ott lesznek. Sokan elfelejtik, mennyire fontos megfelelően megörökíteni az esti bulit. Mi több ezer képet készítünk, hogy abból kiválasszuk a legjobb pillanatokat. Alább a képre kattintva nézelődhetsz ezek között is.
Szeretjük a mosolygós párokat
Bár a kreatív fotózás közben jól jönnek a komoly, mély érzelmek
Árak
Esküvői fotózás csomag már 130 000 Ft-tól elérhető.
Távolság nem akadály
Az ország egész területére minimális költséggel megyünk.
Jegyesfotózás esküvő előtt
Jegyesfotózás alkalmával jobban megismerjük egymást és az esküvő előtt is közénk áll a fényképezőgépem, nem csak a nagy napon.

FullHD Slideshow a legjobb képekből Nektek is

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk

Mire számíthatsz tőlünk

Videó

FullHD SlideShow készül minden egyes esküvőről a legjobb képekből válogatva. Ez egy pár perces zenés videó lesz, amit élmény lesz visszanézni.

Album

Igény esetén az elkészült képek legjobbjaiból kérhettek FineArt fotóalbumot, amit mi állítunk össze munkadíj nélkül. Nyomtatott albumban legjobb visszanézni a képeket.

Online képek

A képeket online felhőbe is feltöltjük, így az ismerősökkel is megoszthatjátok azon keresztül. Így Nektek is egyszerűbb elküldeni mindenkinek a képeket.

Utazunk

Bárhol is legyen az esküvőd, megoldjuk. Minimális (üzemanyag) költségen megyünk az ország (vagy külföld) bármely pontjába.
Mutatjuk a pózokat
Ne izgulj amiatt, hogy nem tudod hogyan állj kamera elé. Mi mutatjuk, beállítjuk, hogyan lehetsz legszebb a képeken.
Reális árak
Esküvői fotózás csomag már 130 000 Ft-tól elérhető. Vedd fel velem a kapcsolatot, ha érdekelnek a részletek.
Szívvel lélekkel
Minden esküvőre annak tudatában megyünk, hogy ez egyszeri alkalom számotokra. Azon a napon nekünk is olyan fontos az esküvőd, mint saját magad számára.

Nem nézzük az időt

Ha egész napra van megbízásunk, akkor olyan korán megyünk és addig maradunk, míg szeretnétek, akár reggel 9-tól másnap hajnalig is tartson. Ésszerű keretek közt.